LG вече произвежда смартфони, оборудвани с прорез. Такова изпълнение например вече получиха

...
LG вече произвежда смартфони, оборудвани с прорез. Такова изпълнение например вече получиха
Коментари Харесай

LG ще добави към дисплеите на смартфоните си капковиден прорез

LG вече създава смарт телефони, оборудвани с разрез. Такова осъществяване да вземем за пример към този момент получиха моделите G7 ThinQ и В9. Освен това, силуетът на тези апарати е с издължена форма, с помощта на което в него се намира освен селфи-камерата, само че и датчиците.
Сега обаче, ведомството по интелектуална благосъстоятелност в Европейския съюз (EUIPO) обнародва патентна документи на LG, която разказва нов дизайн на смарт телефоните с екранно деколте. Става дума за потреблението на контур с капковидна форма. Тази концепция не е нова — с подобен екран са оборудвани устройствата на доста известни производители.

В чертежите, които съпровождат патентната документи, LG твърди, че проектирания смартфон ще получи двойна съществена камера с отвесно ситуирани оптични модули. Освен това, в задната част ще се намира читател на пръстови отпечатъци.



В долната част на апарата може да се виждат очертанията на общоприетия 3,5-мм конектор за слушалки и USB-порта. Отгоре е ситуиран слота за SIM-карти, а в страничните елементи се намират физическите бутони.

Така, наблюдаващите вършат умозаключение, че LG напълно скоро време може да показа смарт телефони с капковиден разрез. Не е изключено това да се случи на ревюто Mobile World Congress (MWC), който ще се организира в Барселона (Испания) от 25 до 28 февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР